Sofia CAD
Дигитална Зъботехническа Лаборатория

Прецизност. Бързина. Качество.

Sofia CAD e високотехнологична зъботехническa лаборатория с отдаден и квалифициран екип. Разполагаме с най-съвременно оборудване и уникален протокол на работа, който ще направи съвместната ни работа по-бърза и резултатна от всякога.

Image TitleГаранция

Гарантираме максимална прецизност, здравина и естетика на продуктите, които изработваме.

Целият технологичен процес е създаден така че да улесни максимално работата ви като стоматолог и да ви направи максимално ефективен. 

Благодарение на стриктния ни протокол на дигитално планиране и изработка, възможността за грешка или неточност на възстановяванията е сведена до минимум, Наши клиенти споделят, че именно това чувство на спокойствие и сигурност, е причината да изберат нас като доверена зъботехническа лаборатория.ГаранцияПротокол на работа

Залагаме изключително на естествени форми и текстури, за да постигнем естетичен и резултат, удовлетворяващ и най-претенциозните ви пациенти.

Постигаме това с лекота благодарение на изключително големият софтуерен набор от дигитални копия на естествени зъби, с който разполагаме.

В началото на всяка поръчка изработваме виртуален прототип на бъдещата конструкция, която коментираме с Вас от естетично, функционално, морфологично естество. По този начин още преди да стартираме изработката продукта във фрез машината, ще можете да се уверите как точно ще седи по границите на зъба бъдещото възстановяване  и как ще контактува със съседните зъби. 

Всичко това става на етап дизайн, преди да бъде изработен физически продукта. По този начин възможността за грешки се минимализира и процентът на преработки и съответно загуба на време за вас спада драстично. Това се отразява както на вашата ефективност, така и на репутацията ви пред пациента.

Нашите клиенти стоматолози споделят, че именно минимализирането на грешките при нашия уникален протокол на планиране и изпълнение на продукта, е изключително ценно за тях.
Протокол на работа